Servis gostinske opreme

 

Vsekakor je za vas pomembno dober, kvaliteten, ter pooblaščen servis gostinske opreme s hitrim odzivnim časom. Gostinska oprema & servis Bregar vam to zagotavlja že 16 let.

 

Poleg naše cenovno ugodne servisne ure vas z veseljem lahko tudi naučimo z delovanjem na različnih strojih,da boste tako usposobljeni in strokovno poučeni za pričetek delovanja na stroju. Morebitno napako ali okvaro na gostinski opremi vas prosimo,da nas pokličete,ter poveste kje je prišlo do okvare ali napake in na kakšnem elementu,oziroma stroju je ta okvara ali napaka prišla.


Morebitne napake ali okvare na gostinski opremi vam popravimo še isti dan oziroma najkasneje v roku 24 h.
 

Lahko povemo,da smo ponosni,da so se nekatera velika podjetja odločila za naš pooblaščen servis na gostinski opremi in s tem ohranjali tradicijo kvalitetnega pooblaščenega servisa Bregar.

 

Poleg kakovostne gostinske opreme je pomembno,da se dobijo tudi originalni rezervni deli za ponovno nemoteno delovanje na stroju ali elementu. To vam ponuja gostinska oprema & servis Bregar in lahko rečemo, da smo z kvalitetnim, hitrim, ter cenovno ugodnim servisom osrečili že več kot tritisoč novih strank in s tem uspehom pričarali ponoven nasmeh na obrazu.