Rabljena oprema

 

Gostinska oprema & servis bregar vam poleg nove izdelane gostinske opreme bregar nudi še rabljeno opremo, ki je seveda kvalitetno servisirana in tako usposobljena za ponovno obratovanje v kuhinjah ali pri nekaterih drugih opravilih. V gostinski opremi & servis Bregar vam  nudimo različne elemente-stroje  po zelo ugodni ceni,ter tako zagotovimo, da se boste počutili kakor bi imeli novo gostinsko opremo pri vas doma ali na objektu.


Z veseljem se z vami dogovorimo za ogled rabljene opreme, da si boste lahko pobližje ogledali element ali stroj za lažjo odločitev pri nakupu.


Seveda vam ponujamo pri nakupu rabljene gostinske opreme  6 mesečno garancijo, da se s tem izognete morebitnih dodatnih stroškov.

 

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vprašanja, ter vam zagotovili 100% odločitev pri nakupu rabljene opreme.

RABLJENA OPREMA

 

Drobilec steklovine-steklenic Dolžina.570mm Globina.840mm Višina.1430mm.

Prodajam rabljen drobilec steklovine za droblenje steklenic primerno za tiste,ki imajo prostorsko stisko z nepotrebnimi steklenicami.

Drobilec steklovine z pomočjo jeklenih zob zdrobi steklenico v drobne črepinje,ter tako privarčujete z prostorom.Drobilec steklovine ima vgrajeno luč ter zraven priložen voziček z pvc košem v katero pada drobljeno steklo.

Možen tudi ogled gostinske opreme.

Kontaktna številka:Bregar Rok(040)980-700

 

Inox hlajeni pult z hlajeno nadgradnjo za gn posodice.

Inox hlajeni pult ima 3 x krilna vrata z vodili za gn posode.Na površini ima hlajeno nadgradnjo za gn posodice in inox polico z steklom zadaj.Inox pult ima tudi vgrajen izsparilec in kompresor pripravljen na uporabo.

Pult dela brezhibno.Dolžina.1800mm Globina.700mm Višina.800mm z nadgradnjo 1265mm.

Možen tudi ogled gostinske opreme.

Kontaktna številka:Bregar Rok(040)980-700

 

Pečenje jedi z manj maščob!

Inox lava žar znamke Kogast Dolžina 800mm x globina 700mm x višina x 850mm.

Lava žar dela brezhibno in je malo rabljen.

Plinski žar z vulkanskim kamenjem se uporablja za pečenje jedi (npr. kotletov, rib, čevapčičev in pleskavic) in nadomešča žar na oglje.

Ohišje in rešetka, na kateri se pečejo jedi, sta narejena iz nerjavne pločevine AiSi304. Pod rešetko se nahaja vulkansko kamenje, ki deluje kot prenosnik toplote med plinskim gorilnikom in rešetko. Sevanje vulkanskega kamenja in konvekcija vročega zraka zagotavljata enakomerno razporejeno toploto, ki je potrebna za pečenje jedi. Med pečenjem se odvečna maščoba izloči, v veliki meri pa jo prestreže posebno oblikovana rešetka in jo odvaja v zbiralnik.

Jedi, ki se pečejo imajo minimalno stično površino z rešetko in zato obstaja manjša možnost prijemanja ostankov hrane na rešetko.

Pod gorilnikom se nahajata zbiralnika, ki prestrezata manjše kose vulkanskega kamenja in ostanke maščob. S pomočjo premičnih ročic lahko rešetko nastavimo v zgornji ali spodnji položaj.

V plinski žar sta vgrajena robustna plinska gorilnika z naravnim vlekom, ki omogočata deljeno regulacijo moči na polovici rešetke. Temperaturo brezstopenjsko uravnava plinska pipa, plamen na plinskem gorilniku pa prižgemo s piezo prižigalnikom, ki vžge prižigalni plamen.

Možen tudi ogled gostinske opreme.

Kontaktna številka:Bregar Rok(040)980-700